Відгук

Контактный телефон:

(094) 855 08 83

Як нас знайти:

Київ, Дегтярівська, 8А, оф. 501

Організація прес-конференцій

icon11

Ви створили унікальний продукт, розробили власне ноу-хау, хочете привернути увагу спільноти до соціально значущої події? Тоді вам просто необхідна прес-конференція. Ми підберемо для ваших цілей найзручніший майданчик, забезпечимо необхідним технічним обладнанням, запросимо потрібних журналістів, напишемо прес-реліз, підготуємо спікерів, організуємо фото й відео зйомки.

Ми провели більше сотні офіційних прес-конференцій, співпрацюємо з провідними інформаційними майданчиками Києва: УНІАН, Українські новини, Укрінформ, ЛігаБізнесІнформ та ін.. Наші фахівці працювали з зірками футболу та хокею, світовими знаменитостями, серед яких Luciano Pavarotti, Patricia Kaas, Scorpions, Smoky, Gary Moor.

Прес-конференція все ще залишається одним із найбільш доступних й ефективних інструментів для взаємодії компанії чи особи з аудиторією.  Спеціалісти PR-агентства Tactic&Publicity готові оперативно організувати прес-конференцію «сьогодні на вчора». Ми знаємо, як швидко анонсувати будь-яку подію й запросити на неї максимальну кількість журналістів.

Фото проектов